Milas Belediyesi ve TSF Milas Temsilciliği tarafından düzenlenen Geleneksel Güllük Yıldırım Satranç Turnuvası 22 Temmuz Cumartesi günü saat 14’te Güllük’te başlayacak

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Milas Belediyesi ve TSF Milas Temsilciliği tarafından düzenlenen Geleneksel Güllük Yıldırım Satranç Turnuvası    22 Temmuz Cumartesi günü saat 14’te Güllük’te başlayacak

Milas Belediyesi ve TSF Milas Temsilciliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Güllük Yıldırım Satranç Turnuvası, 22 Temmuz Cumartesi günü Güllük Aile Çay Bahçesinde yapılacak.

Turnuva, Genel ve Tek kategoride yapılacak ve turnuvaya UKP Puanına sahip sporcular ile UKD Puanına sahip olmayan 8 yaş üstü sporcular katılabilecek.

Güllük Yıldırım Satranç Turnuvası ile ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Türkiye Satranç Federasyonu Milas Temsilcisi ve Satranç Başhakemi Elif Vildan Altunbozar, Güllük’te yapılacak turnuvanın yaz aylarının son Satranç Turnuvası olduğunu söyleyerek, Milas ve Güllüklü tüm sporseverleri turnuvayı izlemeye davet etti.

Turnuvada ilk 3 dereceye giren sporculara kupaları ve 4’üncülük ile 10’unculuk arasında derece alan sporculara da madalya verileceğini belirten Altunbozar, turnuvaya destek olan Milas Belediyesi’ne teşekkür ederek turnuvaya katılacak tüm sporculara başarılar diledi.

22 Temmuz Cumartesi günü saat 14’te başlayacak olan turnuva öncesinde, turnuva ile ilgili toplantının yapılacağını da söyleyen Altunbozar, ödül töreninin aynı gün gerçekleştirileceğini de sözlerine ekledi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık