Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyesi yaz sezonunda da hizmetlerini kesintisiz sürdürüyor

Milas Belediyesi ekipleri, hizmetlerini sürdürüyor. Birçok mahallede çalışmalarını sürdüren Milas Belediyesi, vatandaşların taleplerini yerine getiriyor.

Milas Belediyesi yaz sezonunda da hizmetlerini kesintisiz sürdürüyor
  • 09 August 2022, Tuesday 9:47

Milas’ın birçok mahallesinde çalışmalarını sürdüren ekipler, Ören, Kalınağıl ve Gümüşlük Mahallesi’nde çalışmalarını tamamladı. Ören Mahallesi’nde halı saha ve basketbol sahasının genel bakımını ve tamiratı gerçekleştirilirken, Kalınağıl Mahallesi’nde yeni yapılan muhtarlık binasının ve tuvaletin genel tamirat ve boya işlemleri tamamlandı. Ören Keramos Parkı binasının ve tuvaletlerin yapımını da tamamlayan Belediye ekipleri, Gümüşlük Mahalle Muhtarlığı ve Gümüşlük Ortaokulu’nun Atatürk Anıtı yapımı işlerini de tamamladı.

“Milas’ımız İçin İnsanımız İçin”

Milas için, Milaslılar için çalıştıklarını belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Milas’ımız için çalışmaya, hemşehrilerimizi her gün daha güzel bir Milas’a uyandırma gayretiyle hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Kırsalı çok geniş bir ilçe olmamıza rağmen her mahallemize etkin ve eşit hizmet götürme noktasında yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Gerçekleştirilen çalışmalarda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis