Milas Belediyesi yeni iş makineleri satın aldı

Milas Belediyesi  Devlet Malzeme Ofisi'nden (DMO) aldığı 2 adet tekerlekli  kazıcı-yükleyici iş makinesini araç filosuna eklendi.

Milas Belediyesi yeni iş makineleri satın aldı

Aralık ayı meclis toplantısında görüşülen ve Belediye araç garajına kazandırılmasına karar verilen binek araç ve iş makineleri Milas Belediyesine gelmeye başladı.Devlet Malzeme Ofisinden alınan ve tanesi 350.000 Türk Lirasına mal olan tekerlekli kazıcı-yükleyici iş makineleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teslim edildi.

Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Çöllüoğlu,Mehmet Çayırlı,Fen İşleri Müdürü Okan Koban’ın da hazır bulunduğu teslim töreninde açıklama yapan ve 2020 yılının hem Belediye hem de Milas için yatırım yılı olacağının altını çizen  Başkan Tokat ;”Bu yıl hizmet açısından çok önemli. Belediyenin hizmet verimini artırmak adına araç filosunu genişlettik. Yeni aldığımız 2 yeni iş makinemizi araç parkına ekledik. Paletli Ekskavatör ve diğer araçları alma işlemleri de devam ediyor. Aldığımız yeni araçlarla belediyemizin iş yapma kapasitesi arttı . Yeni makineler sayesinde hem kira ödeme hem de eski araçlara sıkça ödenen tamir parasından kurtulduk. İnşallah yeni araçlarla ilçemize çok iyi hizmetlerimiz olacak”dedi

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık