Milas Belediyesi’nden, referanduma özel güzel bir hizmet!

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Milas Belediyesi’nden, referanduma özel güzel bir hizmet!

Milas Belediyesi’nin, 0 533 154 46 95 nolu telefondan, önceden randevu almak koşuluyla engelli, yaşlı, hasta ve yatağa bağımlı hemşehrilerimizi, 16 Nisan Pazar günü yapılacak referandumda vatandaşlık görevlerini yerine getirebilmeleri için oy kullanacakları sandıklara götürüp getireceği bildirildi.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, anayasa değişikliği referandumu için geri sayım sürerken, Milas Belediyesi de seçimin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi ve tüm yurttaşlarımızın oylarını rahatlıkla kullanabilmeleri için gerekli tüm önlemleri aldı.

16 Nisan Pazar günü yapılacak olan halk oylaması için özellikle engelli ve yatağa bağımlı hasta yurttaşlarımız unutulmadı. Oy kullanmak isteyip de sandıklarının bulunduğu okullara gitmekte güçlük çeken veya gidemeyecek durumda olan engelli ve yatalak hasta yurttaşlar için Engelli Nakil Aracı hazırlandı.

Vatandaşların 0 533 154 46 95 nolu telefondan önceden randevu almaları durumunda Milas Belediyesi, başta engelli yurttaşlarımız olmak üzere hasta ve yaşlı hemşehrilerimizi oy kullanacakları sandığa götürüp getirecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık