Milas Belediyesi’nden tiyatro şöleni

​​​​​​​Milas Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Milas Belediyesi Tiyatro ve Drama öğrencileri ve Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi tarafından sahnelenecek olan Renklerin Dünyası, Ah Şu Büyükler ve Zamazingo adlı 3 oyun seyirciyle buluşacak.

Milas Belediyesi’nden tiyatro şöleni
  • 13 November 2021, Saturday 12:11

MİŞTİ ve tiyatro-drama öğrencileri sahne alacak

Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan Tiyatro ve Drama kurslarına katılarak eğitim alan ilk, orta ve lise öğrencilerinin sahneye çıkacağı tiyatro şöleninde finali ise duayen isimlerden oluşan Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ) ekibi yapacak.

Tiyatro etkinlikleri kapsamında sahneyi ilk olarak Milas Belediyesi Tiyatro ve Drama öğrencileri alacak. Renklerin Dünyası adlı tek perdelik komedi oyunuyla sahne alacak olan ilk ve orta okul öğrencilerinden oluşan ekip 15 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 17:00’de seyirciyle buluşacak. Hemen ardından saat 19:00’ da ise lise öğrencileri tarafından sahnelenecek tek perdelik komedi oyunu olan Ah Şu Büyükler adlı oyunla tiyatro şöleni devam edecek.

Oyunlar ücretsiz olarak izleyiciyle buluşacak

Sahneyi son olarak 16-17-18 Kasım tarihlerinde MİŞTİ ekibi alacak. Aziz Nesin tarafından yazılan iki perdelik müzikli komedi oyunu olan  ‘Zamazingo’ adlı oyunu sahneleyecek ekiple birlikte tiyatro şöleni son bulacak. Tiyatro etkinlikleri ücretsiz olup, pandemi koşulları nedeniyle salona %50 kapasitede seyirci kabul edilecek.

Tüm vatandaşlarımızı tiyatro etkinliğimize davet ediyorum

Tiyatro etkinlikleri hakkında konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Belediyemiz bünyesinde açtığımız tiyatro ve drama kurslarına katılan öğrencilerimiz ve duayen isimlerden oluşan kadrosuyla MİŞTİ ekibi birbirinden güzel 3 oyunla seyirciyle buluşacak. Tiyatro oyunlarının sahnelenmesi adına öğrencilerimizi hazırlayan eğitimcilerimize, oyun için yoğun çalışmalar gerçekleştiren tiyatrocularımıza ve teknik ekibe teşekkür ediyor, tüm Milaslı tiyatro severleri etkinliğimize davet diyorum. Sanata ve sanatçıya olan desteğimiz her alanda devam edecek” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık