Milas Belediyesi’nden yeni ulaşım yolları…

Milas Belediyesi ilçe genelinde başlattığı asfalt kaplama ve parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri   ihtiyaçlar dahilinde yeni yollar açarken, açılan yolların alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kilitli parke döşeyerek vatandaşların hizmetine sunuyor.

Milas Belediyesi’nden yeni ulaşım yolları…
  • 02 September 2020, Wednesday 9:38

Fen işleri ekipleri Fen Lisesi ve Devlet Hastanesi ile Efekent bölgelerinde yeni yollar açarken bir yandan da mevcut yollardaki eskiyen ve kullanılamaz hale gelen parke taşlarını da yenileri ile değiştiriyor.

Yaklaşık 4 bin metrekare kilit parke taşı döşeme çalışmalarının yürütüldüğü bölgede incelemelerde bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, daha önceden planlanmış olan çalışmaların yoğun biçimde devam ettiğini belirtti. Bölgede yeni yolların açılması ve mevcut yollardaki yıpranmış parkelerin değiştirilmesi anlamında yaklaşık 4 bin metrekare yol ve parke çalışmasının yapılacağını dile getiren Başkan Tokat, ”Özellikle Efekent bölgesindeki çalışmalarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Şu an itibariyle de Devlet Hastanemizin yakınlarındaki bölgelerde çalışmalarımız sürmekte. Bu bölgedeki çalışmalarımız tamamlandığında Balavça deresi kenarında yarım kalan ve acil yapmamız gereken alana geçeceğiz” dedi.

Çalışmaların sürdüğü alanın Milas için yeni yapılaşma alanı olduğunun altını çizen başkan Tokat, bu bölge yavaş yavaş ilerlemeye başladı. Modern bir yapılaşma söz konusu. Yol ve kaldırımlarımızı da aynı modernlikle düzenlemek için hassasiyet gösteriyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık