Milas Belediyesine rakip dayanmıyor

 İnegöl Belediyespor:0 Milas Belediyespor:3

 Milas Belediyesine rakip dayanmıyor
  • 04 December 2019, Wednesday 9:33

2019-2020 Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Liginde ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor ligde seri galibiyetlerle üst sıralarda kendine yer bulmaya devam ediyor.
Teknik Sorumluluğunu Osman Çakıray’ın üstlendiği Milas Belediyespor Voleybol Takımı geçen hafta sonu ikinci kez gittiği Bursa deplasmanından da Milas’a 3 puanla döndü.
İnegöl Belediyespor ile Bursa’da karşılaşan ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor oynadığı güzel oyunla Bursa’da ayakta alkışlandı.
Maçın üç setinde de başarılı oyununu sürdüren Milas Belediyespor ilk seti 25-15 ikinci seti 25-18 ve son seti de 25-14 alarak maçtan 3-0 galip ayrıldı.
Bursa deplasmanına lig 5.olarak giden ilçemiz takımı maç sonrasında ligin üçüncülük sıralamasına yükseldi.
5 te 5 yaptılar
Türkiye Büyük Erkekler 1 Voleybol Liginde son haftalarda aldıkları seri galibiyetlerle çıkışa geçen temsilcimiz, Bursa İnegöl maçı ile üst üste beşinci galibiyetlerini alarak voleybol ligine Milas armasını çaktılar.
Ligde son 5 maçlarını alan ve büyük bir sükse yapan Milas Belediyespor 7 Aralık Cumartesi günü Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına Teknik Sorumlu Osman Çakıray nezaretinde hazırlanmaya devam ediyor.
Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul Belediyespor karşısında sahaya galibiyet ve 3 puan için çıkacak olan Milas Belediyespor Milaslı taraftarlarının desteğini bekliyor.
Voleybol Liginde Maç Sonuçları
Bursa İnegöl Belediyespor:0 Milas Belediyespor:3
Alanya Belediyespor:3 İstanbul Belediyespor:1
İzmir Altekma:3 1881 Düzce Belediyespor:1
İzmir Sainth Joseph:3 Bigadiç Belediyespor:1
Kocaeli Büyükşehir Bld Kağıtspor:3 Bursa Tofaşspor:0
Jeopark Kula Belediyespor:3 Afyon Belediyesi Yüntaşspor:1


 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık