“Milas Belediyesi’nin varlığını her noktada hissettiriyoruz”

​ÖNDER Haber -

“Milas Belediyesi’nin varlığını her noktada hissettiriyoruz”

Milas Belediyesi’nin ilçemiz genelinde başlattığı çalışmalarını kesintisiz bir şekilde ve artırarak sürdürdüğü bildirildi.

Milas Belediyesi Basın Bürkosundan verilen bilgiye göre, sürdürülen çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmasıyla kırsal mahallelerin beklentilerini karşıladıklarını belirterek, “Merkez ya da kırsal ayrımı gözetmeden Milas Belediyesi’nin varlığını her noktada hissettiriyoruz” dedi.

Fen işleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin Ekiztaş, Çamköy ve Kıyıkışlacık mahallerinin dört bir yanında yürüttüğü çalışmalarla mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşıladığını, Kırsal mahallelerin ihtiyaç duyduğu yeni imar yolları açılması ve düzeltilmesi çalışmaları dolayısıyla Fen işlerine ait iş makinelerinin Ekiztaş ve Çamköy’de mahalle sakinlerinin rahat ulaşım sağlaması adına yeni imar yolları açıp stabilize çalışması yapmakta olduğunu ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin de bir yandan Kıyıkışlacık mahallesine yeni çocuk oyun parkı kurarken öte yandan çeşitli alanlara da oturma bankları monte ettiğini dile getiren Başkan Tokat, Büyükşehir yasası sonrası mahalleye dönüşen belde ve köyleri merkezde verilmekte olan hizmetlerden mahrum bırakmamaya çalıştıklarını söyleyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“132 mahalleye sahip büyük bir ilçe olmamıza rağmen her mahallemize eşit hizmet götürüyoruz. Ekiplerimiz gün boyunca sahada planlı bir şekilde yürüttüğü çalışmalar ile mahallelerimizin eksiklerini gidererek halkımızın taleplerini yerine getiriyor. Kırsal ya da merkez ayrımı gözetmeksizin Milas Belediyesinin varlığını her noktada hissettiriyoruz. Mahallelerimizde yürüttüğümüz hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecek” dedi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık