Milas Belediyespor: 3 - Köyceğiz Göl Gençlikspor: 0

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milas Belediyespor: 3 - Köyceğiz Göl Gençlikspor: 0

Maçın Hakemleri- Cemal Yurtseven, Güney Öncü, Safiye Dilitatlı, Filiz Kın, Gülsiye Demirci, Sena Özkaya

Gözlemci- Cengiz Meriç

 

Milas Belediyespor- Ercan Sözener, Selçuk Şekerler, Muhammet Balamir, Hür Tatlıcı, Soner Çay, Celil Yavuz, Mehmet Ali Can Doğan, M. Furkan Bayındır, Akay Çalık, Ali Özdemir, Mahmut Öztürk, Tugay Uçak, Enes Burak Aktürk, Avni Şendoğan

Teknik Sorumlu- Osman Çakıray / Antrenör- Sefa Koşar

 

Köyceğizi Göl Gençlikspor- Ahmet Örnek, Savaş Dal, Emrullah Aydın, Hamza Korat, Süleyman Danbolanoğlu, Ayhan Akkoyunlu, Hüsnü Gündoğan, Oktay Toksöz, Mustafa Akyüz, Mutlu Can Tekin

Antrenör- Şefika Örnek

 

Şampiyonluk provası yaptılar

İlçemizi Türkiye Büyük Erkekler İkinci Voleybol Liginde temsil eden Milas Belediyespor Takımı geçen Pazar günü Milas Spor Salonunda oynadığı lig maçında rakibi Muğla Köyceğiz Göl Gençlikspor karşında maçı zorlanmadan kazandı.

Karşılaşmayı izleyen Milas Belediyespor Kulüp Başkanı/Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Meclis Üyesi Murat Yazar, Kulübün Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda Milaslı voleybolsever de tribün desteği vererek maçın kazanılmasına katkı yaptılar.

Maçın ilk setinde hücumda ve savunmada başarılı bir oyun ortaya koyan Milas Belediyespor Voleybol Takımı ilk seti 25 - 17 aldı ve skoru 1-0 yaptı.

Maçın ikinci setinde servisleri, bloklardaki çıkışları, etkili savunması ve hızlı hücumu ile başarılı bir performans orya koyan takımımız seti 25 - 16 alarak skoru 2 – 0’a taşıdı ve maçın üçüncü setinde oyundan ve maçtan iyice düşen Köyceğiz takımı karşısında seti 25 - 5 alan ilçemiz takımı müsabakadan 3 - 0 galibiyetle ayrıldı ve haftayı 3 puanla kapattı.

Ligin ikinci yarısına 3 yeni sporcusu ile başlayan ilçemiz ekibi, aldıkları sporcuların maçın kazanılmasına olumlu yönde katılarını da bu maçta görmüş oldular.

Karşılaşmanın üçüncü setinde bir pozisyon sonrasında sakatlanan genç sporcumuz Ali Özdemir’in bu olumsuz durumu hem sporcu arkadaşlarının hem de tribündeki voleybolseverlerin moralini bozdu. Ancak hemen tedavisi yapılan sporcumuz maç sonunda kendisini iyi hissettiğini söyledi ve arkadaşlarının galibiyet sevincine ortak oldu.

 

Hazırlıklar, İzmir’de oynanacak Saint Joseph

Şampiyonluk Maçı İçin

Gelecek hafta bay takım olmaları nedeniyle lig müsabakası yapmayacak olan ilçemiz takımı, 4 Şubat Pazar günü İzmir’de Saint Joseph’le oynanacak olan şampiyonluk maçının hazırlıklarını Milas Atatürk Spor Salonunda antrenörleri nezaretinde sürdürüyor ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık