Milas Belediyespor il üçüncüsü oldu

Milas Belediyespor Yıldız Kızlar Ligi’nde 16 takım arasından il üçüncüsü oldu.

Milas Belediyespor il üçüncüsü oldu
  • 31 March 2022, Thursday 9:50

Pandemi öncesinde Muğla Mahalli Kadınlar Voleybol Ligi’nde Yıldız Kızlar Ligi ve Yaş Grubu Ligi’nde bir çok il birinciliği  elde ederek adını duyuran Milas Belediyespor Bayan Voleybol takımı an itibariyle katıldıkları Mahalli Yıldız Kızlar Ligi’nde güçlü rakipleri geride bırakarak, 16 takım arasından il üçüncüsü oldular.

İl üçüncülüğü hakkında  görüşlerini aldığımız Milas Belediyespor  Kulübü kurucu üyesi, alt yapı sorumlusu, Muğla’nın duayen hocalarından Eşref Mete yaptığı açıklamada gazetemize şunları söyledi:

“Milas Belediyespor Kadın Voleybol takımımız mahalli ligde katıldığı her yılda bugüne kadar büyük başarılara imza attı. Kulübümüz bu sezon da katıldığı, geçtiğimiz Pazar  günü sona eren Yıldız Kızlar Voleybol Ligi’nde 16 takım arasından il üçüncüsü oldu. Milaslı voleybol severler anımsayacaklardır  Milas Belediyespor Kadın Voleybol takımı ilk kurulduğu yıllarda arka arkaya üç kez  il şampiyonu olarak, Türkiye voleybol şampiyonalarına katılmıştı. Takımımızın hedefi bundan sonra il şampiyonluğu elde etmek olacaktır.”

Milas Önder Gazetesi olarak il üçüncüsü olan Milas Belediyespor Kadın Voleybol takımına bundan sonra oynayacakları müsabakalarda başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık