Milas Belediyespor Karate Sporcuları, Sakarya’dan 1 Altın 2 Bronz madalya ile döndüler

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Milas Belediyespor Karate Sporcuları, Sakarya’dan  1 Altın 2 Bronz madalya ile döndüler

14 - 16 Temmuz tarihleri arasında Sakarya’da yapılan ve 54 ülkeden 1625 sporcunun mücadele ettiği Uluslararası Marmara Cup Karate Şampiyonasına ilçemiz ve ilimiz adına katılan Milas Belediyespor Karate Sporcuları şampiyonadan mutlu döndüler.

Antrenör Gazi Mustafa Yazıcıoğlu ve Yardımcı Antrenör Emre Özsoy nezaretinde şampiyonaya katılan Milas Belediyespor’un 20 sporcusundan 3’ü, turnuvadan madalya ile dönerken 3 sporcu da madalya müsabakalarında rakiplerine yenildiler.

 

Altın Madalya kazandırdı

Sakarya Uluslararası Karate Şampiyonasında ilçemiz ve ilimiz adına mücadele eden Milas Belediyespor’un 7 yaş sporcularından Abdürrahim Özbek, final maçında 30 kg’da rakibini yenerek ilçemize ve kulübüne Altın Madalya kazandırdı.

Bronz Madalyaların sahipleri oldular

Milas Belediyespor Karate Sporcularından Devlet Akyar 7 yaş kızlar grubunda 30 kg’da üçüncülük maçında rakibini yendi ve Bronz madalya sahibi oldu.

Aynı turnuvada 13 yaş erkekler grubunda Batuhan Taşdelen de 55 kg’da çıktığı müsabakada rakibini yendi ve ilçemize ikinci bronz madalyayı kazandıran sporcu oldu.

 

Madalya maçlarında kaybettiler

Nadir İbrahim Gül, Murat Karhan ve Havva Büşra Akın, Sakarya Uluslararası Karate Şampiyonasında ilçemiz adına mücadele eden Milas Belediyespor Kulübü’nün gelecek vaat eden sporcuları olarak madalya maçlarında rakiplerine yenildiler.

 

Teşekkür

Sakarya Uluslararası Marmara Cup Karate Şampiyonası ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Milas Belediyespor Karate Antrenörü Gazi Mustafa Yazıcıoğlu, turnuvada mücadele eden tüm sporcularını kutladı.

Kulüp Başkanı ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ve spor kulübünün yönetim ekibine de, kendilerine verdikleri destek için teşekkür eden Yazıcıoğlu, ilçemiz ve ilimizi geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte katılacakları spor müsabakalarında en iyi şekilde temsil etmeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık