Milas Belediyespor Midi Kızlar Bayan Voleybol Takımı 110 sporcusuyla çalışmalarını sürdürüyor

​​​​​​​Milas Belediye Spor Kulübü ilk kurulduğunda, Muğla Mahalli  Bayanlar Voleybol Ligi’nde ilk önce gurup birinciliği, ardından il birinciliği, sonrasında derece yapmak için voleybol Play-Off müsabakalarında Milas’ı temsil ederek büyük başarılara imza atmıştı.

Milas Belediyespor Midi Kızlar Bayan Voleybol Takımı 110 sporcusuyla çalışmalarını sürdürüyor
  • 18 August 2022, Thursday 12:22

Yıllardan beri Milas Belediye Spor Kulübü’nde hizmet veren Muğla voleybolunun duayen voleybol hocaları emekli beden eğitimi öğretmeni Eşref Mete ile an itibariyle Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nde hizmet veren beden eğitimi öğretmeni Ünsal Çelik, ilk kuruldukları günlere dönmek için çalışmalarına 110 minik bayan sporcu ile haftanın 5 günü aralıksız devam ediyor.

Haftada 5 gün çalışmalarını sürdüren Milas Belediyespor Bayan Voleybol Takımı  hocaları Eşref Mete ile Ünsal Çelik yaptıkları açıklamada;

“Yaş gurubu minik kızlar ve büyük kızlar hariç, salonumuzda 150 bayan sporcuya hizmet veriyoruz. Milas Belediye Spor Kulübü olarak hedefimiz 150 kişiden oluşan ekipten elit sporcular yetiştirerek Türk voleyboluna kazandırmak. Çalışmalarımızı ebeveynlerimiz her gün izleyerek destek veriyor. Voleybol oynamak isteyen çocuklarımızı salonumuza bekliyoruz” dediler.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık