Milas Belediyespor Şampiyonluğunu Kutladı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

 Milas Belediyespor Şampiyonluğunu Kutladı
  • 22 November 2017, Wednesday 5:48

Milas Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Kurumlararası Halı Saha Futbol turnuvasında 18 takım içinden turnuvası şampiyon olarak bitiren Milas Belediyespor Futbol Takımı şampiyonluk sevincini geçtiğimiz akşam içinde Milas Vertigo Resturant’ta bir kez daha bir araya gelerek kutladılar.

Şampiyonluk yemeğine takımın tüm sporcuları ile birlikte Milas Zabıta Müdürü Süleyman Karatoprak ve Milas Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Faik Karagöz ve Yeni Milasspor Amigosu Şeker Lakaplı İbrahim Alır’da katılarak şampiyonluk sevincine ortak oldular.

Şampiyonluk yemeğinde bir konuşma yapan Milas Belediyespor Futbol takımı Takım Kaptanı Veli Gökbel elde edilen şampiyonluğun takımdaki tüm futbolcuların ortak çalışması sonucunda yakalandığını vurgulayarak şampiyonlukta emeği geçen tüm sporcularımızı ve bizleri destekleyen herkesi kutluyorum dedi.

Turnuvada şampiyonluğun dışında en centilmen takım unvanın verilmesine de çok sevindiklerini söyledi. Turnuvanın gol krallığında 19 golle gol krallığına ortak olan Mustafa İçöz’e de teşekkür ettiğini belirten Veli Gökbel Turnuvaya katılan tüm takımları da kutlayarak turnuvanın başarılı bir şekilde tamamlandığını söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık