Milas Belediyespor Satranç Şampiyonası için Antalya'ya gidiyor

Türkiye Küçükler, Yıldızlar ve Emektarlar Satranç Şampiyonası bu yıl 20-26 Ocak tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek. 81 ilden 2 bin 600 sporcunun katılacağı şampiyonada Milas Belediyespor Satranç Kulübü de 20 sporcu ile mücadele edecek.

Milas Belediyespor Satranç Şampiyonası için Antalya'ya gidiyor

Turnuva öncesi Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret eden TSF Milas ilçe Temsilcisi Elif Vildan Altunbozar, ve Milas Belediyespor satranç Kulüp antrenörü Ziver Aslan,   “Şampiyona 7'den 70'e farklı yaş kategorilerindeki müsabakalara sahne olacak. Biz de şampiyonaya 20 sporcumuz ile katılıyoruz. Başarılı maçların ardından Milas’a madalya ile dönmek istiyoruz” dediler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; ”Sizlerin sayesinde satranç sporu Milas’ta güzel bir ivme kazandı. Çocuklarımız ve gençlerimiz satranç sporuna çok ilgili. Milas Belediyespor bünyesinde açtığımız satranç kurslarına katılım oldukça yüksek. Kulübümüz sporcuları da daha önce katıldıkları turnuvalardan kupa ve madalyalar ile döndü. Antalya’da düzenlenecek şampiyonadan da başarı ile döneceğinize eminim” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık