Milas Belediyespor sezonun ikinci yarısının ilk maçına çıkıyor

​​​​​​​Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde ikinci devre oynanacak olan müsabakalarla bu hafta başlıyor.

Milas Belediyespor sezonun ikinci yarısının ilk maçına çıkıyor
  • 06 January 2022, Thursday 11:13

İlimizi ve ilçemizi Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımımız sezonun ikinci yarısının ilk maçına Kütahya deplasmanında çıkıyor. İlk yarıda kendi evinde oynadığı maçtan 3-0’lık galibiyetle ayrılan temsilcimizin deplasmandaki tek hedefi galibiyet.

İlk yarının tamamlanmasının ardından çalışmalarını Başantrenör Hüseyin Düzceler yönetiminde yoğun bir şekilde sürdüren takımımız, ligin ikinci yarısında iyi voleybol oynayarak başarılı sonuçlar almayı planlıyor.

Milas Belediyespor ile Kütahya Belediyespor ile arasında oynanacak olan müsabaka 09 Ocak 2022 Pazar günü saat 14:00’te başlayacak.

Sezonun ikinci yarısında takımımıza başarılar diliyorum

Hafta sonu oynanacak olan maç hakkında konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Takımımız sezonun ikinci yarısının ilk maçına Kütahya deplasmanında çıkacak. İlk yarının tamamlanmasının ardından yoğun çalışma temposuna giren takımımız ligin ikinci yarısında başarılı sonuçlar almak için mücadele edecek. Takımımızın şehrimize ve kulübümüze yaraşır bir şekilde mücadele ederek, sahadan galibiyetle ayrılacağına inancım tam. Tüm takım ve teknik ekibimize sezonun ikinci yarısında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık