Milas Belediyespor transferlere başladı…

​​​​​​​TVF 1.Lig’de ilimizi ve ilçemizi başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı önümüzdeki sezonun kadrosuna kurmak için transfer çalışmalarına başladı.

Milas Belediyespor transferlere başladı…

Bu sezon takımın başantrenörlük görevini geçen sezonun ikinci yarısında takımın başına geçerek, başarılı sonuçlar alan Mehmet Akif Gürgen’e emanet eden Milas Belediyespor, lige iddialı bir giriş yapmak için transfer çalışmalarına hız verdi.

Daha önce Milas Belediyespor forması altında başarılı maçlar çıkaran oyuncuların yanı sıra yerli ve yabancı transferler gerçekleştiren takımımız bu sezon adından söz ettirecek.

Hamit Yüksel Mandıracı Milas Belediyespor’da…

Oyuncu kadrosundaki ilk transferini gerçekleştiren Milas Belediyespor, Arkas alt yapısında voleybol hayatına başlayan ve farklı kategorilerde şampiyonluk yaşayan, Bornova Anadolu Lisesi (BAL), Haliliye Belediyesi, Yeni Kızıltepe ve Hatay Spor takımlarıyla süper lige yükselme başarısı gösteren başarılı oyuncu Hamit Yüksel Mandıracı ile anlaşmaya vardı.

Oktay Tetik ve Okay Serçe kadroya dahil oldu…

Önceki sezonlarda takımımızın formasını giymiş oyuncularla da anlaşma sağlayan temsilcimiz, Niksar Belediyesi, Çorum Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediye ve Tofaş takımlarında forma giyen, Afyon Belediye Yüntaş takımıyla Efeler Ligi tecrübesi de bulunan 1993 doğumlu başarılı pasör çaprazı Okay Serçe ve İnegöl Belediyespor, Solhan Spor, Niksar Belediyespor ve Develi Belediyespor formalarını giyen 1996 doğumlu libero Oktay Tetik’i kadroya dahil etti.

Yabancı transfer Rafael Migel…

Kadrosuna bir de yabancı oyuncu dahil eden Milas Belediyespor Voleybol takımımız, Yaroslavich takımıyla lig şampiyonu olarak Süper Lige yükselme başarısı gösteren, Yekaterinburg Lokomotiv takımıyla bronz madalya kazanarak, sezonun en iyi oyuncusu seçilen, Lokomotiv Izumrud takımının kaptanlığını yapan ve sezonun MVP’si seçilen, Sırbistan ve Kazakistan Ligi tecrübesi de bulunan başarılı Rus Voleybolcu Rafael Migel’i kadrosuna kattı.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık