Milas Belediyespor voleybol takımı Milas’lıların huzuruna çıkmak için gün sayıyor

2022-2023 voleybol sezonunda  Milas’ı ve Muğla’yı Türkiye  Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi’nde  başarıyla temsil edecek olan  Milas Belediyespor voleybol takımı lige iddialı bir başlangıç yapmak için kadrosunu kaliteli voleybolcularla takviye yaptı.

Milas Belediyespor voleybol takımı Milas’lıların huzuruna çıkmak için gün sayıyor

Her voleybol severin yakinen bildiği üzere 2021-2022  sezonunun ikinci yarısında takımın başına  Türk Voleybolunun tanınmış Koçlarından Mehmet Akif Gürgen’i getirildi. Bu sezondan itibaren kurulan iddialı kadro ile başarılı koç Mehmet  Akif  Gürgen  nezaretinde  şampiyonluk kovalayacak  Milas Belediyespor profesyonel voleybol takımı, 2022-2023 sezonu kadrosunu  belirledi.

Teknik Sorumlu; Mehmet Akif  Gürgen.

Antrenör; Adem Aydın.

Fizyoterapist; Hayrettin Demir.

2022-2023  sezonu kadrosu şu isimlerden  oluşmaktadır: Celil Yavuz (takım kaptanı), Oktay Tetik,  Okay Serçe, Hamit Yüksel Mandıracı, Rıfat Erden  Çevikel, Tuğberk Sungur, Burak Hazırol, Ömer Arslan, Murat Han Kısal, Hısham Yousri, Rafel Migel.

2022-2023 sezonunda şampiyon olmak isteyen Milas Belediyespor voleybol takımımıza  Milas Önder Gazetesi olarak şimdiden başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık