Milas Belediyespor’un rakipleri belli oldu

​​​​​​​İlimizi ve ilçemizi voleybol branşında başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımımızın 2022-2023 Voleybol Sezonu Alpaslan Endüstri Erkekler 1 Lig’inde karşılaşacağı rakipleri belli oldu.

Milas Belediyespor’un rakipleri belli oldu
  • 23 August 2022, Tuesday 15:59

Gerçekleşen fikstüre göre A grubunda mücadele edecek olan takımımızın grubunda Alanya Bld, Aydın B. Şehir Bld, Bigadiç Bld, Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ, İstanbul BBSK, Okyanus Koleji, Sainth Joseph, Kocaeli BŞB Kağıt Spor, Ürgüp Spor, Tarım Kredi Gençlik, Ted Ankara Kolejliler bulunuyor.

İlk devre 2 Ekim’de başlıyor…

2 Ekim 2022 Pazar günü başlayacak olan ligin ilk devresi 11 Aralık 2022 Pazar günü sonlanacak. 2. devre 18 Aralık 2022’de başlayıp, 01 Mart 2023 Çarşamba günü sona erecek.

İlk hafta rakip Ürgüp Spor…

Sezon öncesi iddialı bir kadro kuran Milas Belediyespor Voleybol Takımımız ligin ilk haftasında deplasmanda sahaya çıkacak. Sezona galibiyetle başlamak isteyen temsilcimizin ilk hafta rakibi Nevşehir Temsilcisi Ürgüp Spor olacak.

Yeni sezon ilçemiz ve takımımız için hayırlı olsun…

Fikstür hakkında konuşan Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; “Deneyimli oyunculardan oluşan kadromuzla bu sezon da ligin iddialı takımlarından biri olmayı hedefliyoruz. Kulüp olarak voleybol sporuna hizmet etmek adına tüm çabayı sarf ediyoruz. Fikstürün ilçemiz ve takımımız için hayırlı olmasını diliyor, tüm teknik ekip ve oyuncularımıza sakatlığın yaşanmadığı başarılarla dolu bir sezon diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık