Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas, Bilardo Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı

2018-2019 spor sezonunda Milas’ta ilk kez düzenlenen 3 band bilardo şampiyonasının ikincisi, 23-26 Temmuz tarihleri arasında, işletmeciliğini Ahmet Kaya’nın yaptığı Milas Bilardo Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Milas, Bilardo Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı

Pandemi süreci nedeniyle Bilardo sporuna gönül vermiş sporcuları buluşturmak amacıyla bu yıl ikincisi gerçekleşen Bilardo Turnuvası’na, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen 60 sporcu katıldı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın katkılarıyla düzenlenen turnuvanın hakemliğini uluslar arası bilardo hakemi ve antrenörü Tevfik Okka yaptı.

Turnuvanın ilk üç gününde eleme ve çeyrek final maçları, son günü olan 26 Temmuz Pazar günü ise yarı final ve final karşılaşmaları yapıldı.

Ege Bölgesi’nin başarılı bilardo sporcularının katıldığı turnuvanın yarı finalinde, Türkiye genelinde sayısız dereceleri olan 4 sporcu, turnuvanın en iyisi olabilmek ve şampiyonluk kupasını kaldırabilmek için kıyasıya yarıştılar.

Turnuvanın çeyrek final karşılaşmalarında rakiplerini yenen Tahir Alp, Yavuz Güngördü, Atıf Güllü ve Mustafa Yıldız yarı finalde oynama hakkını kazandılar.

Yapılan kura çekimi sonrasında yarı final eşleşmelerinde Tahir Alp- Yavuz Güngördü ve Atıf Güllü- Mustafa Yıldız karşı karşıya geldiler.

Oldukça heyecanlı ve mücadeleli geçen maçlar sonrasında rakiplerini eleyen Mustafa Yıldız ve Tahir Alp turnuvanın finaline çıkan sporcular oldular.

Turnuvanın şampiyonu turnuva komitesi tarafından belirlendi ve turnuvanın şampiyonluğunu Mustafa Yıldız elde ederken, turnuva ikincisi Tahir Alp, turnuva üçüncüsü Atıf Güllü ve turnuva dördüncüsü Yavuz Güngördü oldu.

Turnuvanın şampiyonu ile dereceye giren sporcuların kupalarını Milas Belediye Başkan Vekili, Meclis Üyesi ve Milas ADD Başkanı Mehmet Ateş, Türkiye Bilardo Federasyonu Muğla Bilardo Temsilcisi Hasan Pamuk, Turnuva Hakemi Tevfik Okka ve İşletme sahibi Ahmet Kaya sporculara verdiler.

Turnuvanın ödül töreni sonrasında sporcular ve turnuva komitesi turnuva anısını ölümsüzleştirmek için bir fotoğraf karesinde buluştular.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık