Milas çArşı’dan bir örnek çalışma daha: Sokak hayvanları için SUMATİK!
ÖNDER Haber -

İlçemizdeki Beşiktaş taraftarlarının en önde gelen temsilcisi olan Milas ÇARŞI grubu, yine örnek bir çalışmaya imza atarak sokak hayvanlarının susuz kalmaması için harekete geçti.
Milas ÇARŞI, ilçemizde boğucu sıcaklıkların yaşandığı şu günlerde sokak hayvanlarının yaşadığı en büyük sorun olan su sorununu “sumatik”lerle çözme yönünde adımlar attı.
Milas ÇARŞI grubu üyeleri, giderek artan hava sıcaklıklarıyla oluşan ölümcül tabloda sokak hayvanları için yaşamsal önem taşıyan su temini için çalışma başlattıklarını ve şimdiye kadar belirlenen 8 ayrı noktaya otomatik su kapları bıraktıklarını belirtip önümüzdeki günlerde 12 noktaya daha otomatik su kaplarının yerleştirileceğini dile getirerek, “Yaz sıcaklarında can dostlarımız sokak hayvanlarının su ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kendi imkanlarımızla temin ettiğimiz otomatik su kaplarını parklar ve muhtarlıklara yakın yerlere bıraktık. Çalışmayı önümüzdeki süreçte yaymayı düşünüyoruz. Kapı önlerine ve uygun yerlere bırakacağımız bir kap suyun onların yaşamlarını devam ettirmesine olanak sağlayacağını asla unutmayalım” dediler.





