Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi şampiyon oldu

​​​​​​​Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen liseler arası futbol müsabakasının finalinde Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi futbol takımı, rakibi Milas Şehit Murat İnci İmam Hatip Lisesi  takımını 2-0 yenerek şampiyon oldu. Müsabakayı Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü  İsa Bal ve yardımcıları izledi.

Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi şampiyon oldu

Final müsabakasını Muğla Bölgesi Hakemlerinden  Erdal Sorkun, Bora Arda Bozdağ,  Mehmet Tunç triosu yönetti.

Milas’ın muhtelif takımlarında başarıyla forma giyen sporculardan oluşan her iki takım, aşırı sıcak havaya rağmen müsabakaya istekli ve tempolu başladı. Final müsabakasının başlama vuruşunu  her zaman sporcuların yanında olan Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal yaparken,  final müsabakasına her iki okulun öğrencileri ilgi gösterdi.

Final müsabakasında her iki takım şampiyon olmak için sahada çok iyi mücadele etti. Seyredenlere keyif veren müsabakayı 2-0 kazanarak liseler arası futbol müsabakasının şampiyonu olan Milas Anadolu Lisesi takımı maçın bitiş düdüğünün ardından sahada büyük sevinç yaşadı.

Milas Önder Gazetesi olarak   bunaltıcı sıcakta mükemmele yakın futbol oynayarak Milaslı futbol severlere  iyi bir müsabaka izleten  her iki takıma  bundan sonraki okul müsabakalarında başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis