Milas, ‘Ege İlleri Tanıtım Fuarı’nda başarıyla tanıtıldı
ÖNDER Haber -

Ege illerinin kültürlerini Türkiye’ye tanıtmak, iller arasındaki birlik ve dayanışmayı sağlamak, bölgenin kültürel, turistik, sosyal ve ekonomik gelişmesine katkı sağlamak amacıyla, bu yıl Muğla ilinin koordinatörlüğünde 10-13 Kasım tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Ege İlleri Tanıtım Fuarı sona erdi.
Muğla, Denizli, İzmir, Aydın, Kütahya, Afyon, Manisa, Uşak olmak üzere 8 ilin temsilcilerinin katıldığı ve yöresel ürün ve illerin tanıtımının yapıldığı fuara katılan Milas Belediyesi standına ilgi oldukça fazlaydı.
Halk Oyunları gösterileri gibi çeşitli etkinlikler düzenleyen Milas Belediyesi, yaptığı çekilişlerlede de ziyaretcilerin ilgi odağı oldu.
Katılımın oldukça fazla olduğu çekilişlerde çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Fuarın son günü yapılan ‘Milas Halısı’ çekilişini Ali Sezer isimli vatandaş kazandı.
Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Milas standının yanısıra Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da fuarda ilgi odağındaydı. Ege İlleri Tanıtım Fuarı’ndaki diğer stantları da gezen Başkan Tokat’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Fuarda emeği geçen herkese teşekkür eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas’ı en iyi şekilde tanıtmanın çabası içinde olduklarını belirtti.





