Milas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Kırkık: K A B U L   E T M İ Y O R U Z..!!!

​​​​​​​Cumhurbaşkanı’nca son açıklanan ‘esnafa destek’ paketinde emlakçıların yer almamasına, Milas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Kırkık, tepki gösterdi.

Milas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Kırkık: K A B U L   E T M İ Y O R U Z..!!!

Mehmet Kırkık’ın konuyla ilgili yazılı basın açıklaması şöyle:

“Türkiye'de Milyonlarca Esnaf ve Tacir Var.

Dün Açıklanan Esnaf Destek Paketinde biz EMLAK'çıların olmamasını kabul etmiyoruz.

Pandemi başladığı günden bu güne kadar vergi stopaj, SGK ödemelerini aksatmadan ödeyen, pandeminin en fazla zarar verdiği sektörlerden olan Emlak sektörünü görmezden gelinmesini Kabul etmediğimizi, Türkiye’de faaliyet gösteren tüm oda ve dernekler olarak bu işin çözüme kavuşması konusunda elbirliği ile hareket etme noktasında anlaşıldıını, haklı mücadelemizin hakkımızı Alana kadar ilgili tüm birimleri bilgilendireceğimizi tüm meslektaşlarımız ve kamuoyuna buradan bildirmek istiyorum.

Kapan dediler kapandık, açıl dediler açıldık.. Zaten yükselen gerek konut, gerekse mevduat faizlerinden kaynaklı piyasaların bozuk olduğu için zor günler geçiren meslektaşlarımıza pek tabii 3 bin, 5 bin TL verilecek. Para çok büyük bir para değil, ama şu an için buna bile muhtaç pek çok meslektaşımız mevcut iken, bizi en çok üzen konu, aslında bizlerin görmezen gelinmesidir. Bizleri yok saymayı hem vicdana, hem de hukuğa uygun bulmadığımız için, verilen bu haklardan emlakçıların da faydalanması gerektiğini belirtip, en kısa zamanda pakete ilave edilebileceğimizi umut ederek, tüm meslektaşlarımıza müjdenin verilmesi konusunda yetkililerin üstüne düşen görevi yapacağından hiç şüphemiz yoktur.

Saygılarımla..”

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık