Milas Esnafspor’un sponsoru Kömürcüoğlu Grup oldu

İlçemizi Süper Amatör Kümede temsil eden ve özellikle 2. yarı yaptığı transferlerle şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Milas Esnafspor, forma ve göğüs sponsoru olarak Kömürcüoğlu Grup ile anlaştı.

Milas Esnafspor’un sponsoru Kömürcüoğlu Grup oldu

Kulüp Başkanı Ekrem Vanlıoğlu, Genel Kaptan Cihan Solmaz ve Basın Sözcüsü Hasan Tuzla ile Kömürcüoğlu Grup’u ziyaret eden Milas Esnafsporlu yöneticiler; yapılan görüşme ve sohbet sonunda Kömürcüoğlu Grup işletmecisi M.Ali Kömürcüoğlu ve Milas Esnafspor Kulübü’nde Başkan Yardımcılığı yapan Özkan Kömürcüoğlu ile 2019-2020 sezonu içerisinde Milas Esnafspor’a forma ve göğüs reklamı sponsorluğunda anlaştı. 

Yapılan açıklamanın ardından Milas Esnafspor Kulübü Başkanı Ekrem Vanlıoğlu, forma ve göğüs sponsoru olan M.Ali Kömürcüoğlu, Özkan Kömürcüoğlu ve tüm Kömürcüoğlu Group yönetimine teşekkür etti. 
Transfer gelişmeleriyle de ilgili açıklama yapan Esnafspor Başkanı Ekrem Vanlıoğlu, “Yapılan transferlerimizi basından sorumlu arkadaşlar, sosyal medya hesaplarımızdan, yerel gazetelerden paylaşıyor. Bugün itibariyle eksik olan ön libero bölgesine Göcekspor forması giyen Berke Can Zenger ve kale mevkiine Berkay Kavuncuoğlu’nu dahil ettik. Belki 1-2 transfer daha olabilir. Çalışmalarımız tüm hızıyla doğru kararlar alarak devam ediyor.” diyen Vanlıoğlu tüm Milaslı spor severleri ise Pazar günü oynanacak Seydikemer maçına ve yenilenen kadrosu ile Milas Esnafspor’u izlemeye davet etti.
 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık