Milas Gençlik Şampiyonluk yarışında

Milas Gençlikspor:8 Özpisispor:0

Milas Gençlik Şampiyonluk yarışında

Milas’ta Gol Yağmuru
Muğla Birinci Amatör Küme Ligi A grubunda şampiyonluk mücadelesi veren ilçemiz takımı Milas Gençlikspor, geçtiğimiz hafta sonu Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynadığı lig maçında rakibi Muğla takımı Özpisispor’u gol yağmuruna tuttu.
Karşılaşmaya hızlı ve atak başlayan temsilcimiz, maçın ilk onbeş dakikasında ihtilal Durmuş’un attığı gollerle 2-0 galip duruma geçti.
Muğla’da oynanan ilk yarı maçında rakibiyle berabere kalan Milas Gençlikspor, şampiyonluk yarışından kopmamak için oynayacağı tüm maçları kazanmak için sahaya çıktığı Özpisi karşısında etkili oyunu, peş peşe attığı gollerle süsledi.
Dakika 19’da gelişen bir Milas atağında İhtilal ceza sahası içindeki Burak Bayar’a topu gönderdi. Kalecinin üzerinden aşırtma bir vuruşla Burak, takımının 3. Golünü atan isim oldu. Dakika 30’da ender gelişen Özpisi atağında Murat Altunkeser ceza sahası içinden attığı şutla kaleyi yokladı. Kaleye giden top Özpisili futbolcu Naimcan’a çarptı ve sonrasında Milas savunması topu uzaklaştırdı.
Dakika 32’de yine pisi atağında kaleye ortalanan topa Burak sert vurdu. Top kale direğinin yanından auta çıktı.
Dakika 34’te Milas Gençlik atağında Burak, Pisi savunmasını çalımlayıp kaleye yakın bir mesafeden attığı şutla takımın 4. golünü attı. Maçın 40. Dakikasında savunma oyuncusu Okan Pınar, sakatlığının sürmesi nedeniyle yerini Zekeriya Baş’a bıraktı.
İlk yarının artı dakikalarında gelişen Milas Gençlikspor atağı golle sonuçlandı.
Vedat’ın güzel pası ile ceza sahasında topla buluşan Zekeriya kaleye yakın mesafeden attığı şutla ilk yarının sonucunu belirledi.
İlk yarı 5-0 Milas Gençlikspor’un üstünlüğü ile kapandı.
Maçın ikinci yarısında yine atak ve baskılı oynayan taraf Milas Gençlikspor oldu.
Maçın 57’dakikasında Özpisi ceza sahası içinde topla buluşan Mert Kalenderoğlu güzel bir şutla takımının golünü atarak skoru da 6-0 yaptı.
Dakika 58’de Milas atağında Burak sert bir faulle durduruldu. Burak’a faul yapan Niyazi ikinci sarıdan kırmızı gördü ve oyun dışı kaldı. Dakika 71’de maçın başarılı isimlerinden biri olan İhtilal Durmuş takımının 7. kendisinin de 3. golünü attı ve skor 7-0 oldu.
Maçın son dakikalarında oyuna ikinci yarıda giren genç futbolcu Ebubekir ceza sahası içinden sert bir şutla takımın 8. golünü atarak skoru de belirledi ve Milas Gençlikspor konuk ettiği Özpisispor’u 8-0 ile uğurlayarak Muğla’ya gönderdi.

 

Hakemler: Yaşam Bacaksız, Uğurcan Uysal, Selime Çelik
Milas Gençlikspor: Yiğithan Yılmaz, Okan Pınar, Yunuscan Ataş, Halil İbrahim İnce, Feyyaz İpek, Vedat Aras, Mehmet Özdağlı, Samet Dilli, Burak Bayar, Mert Kalenderoğlu, İhtilal Durmuş
Yedekler: Oğuzhan Gürler, Zekeriya Baş, Serkan Bülbül, İzzet Şahin, Ali Bekir Doğan, Özgür Görkem Balık
Antrenör: Âlim Deligöz
Özpisispor: Asım Özkan, İlker Çakıcıoğlu, Emrah Kapal, Ferdi Arslan, İsmet Yolcu, Niyazi Şahan, Burak Dalcı, Murat Altunkeser, Naimcan Karacan, Furkan Boztaş, Arca Abuleyla
Yedekler: Yusuf Köstekli, Faruk Çoban
Antrenör: Cavit Kılıç
,

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık