Milas Gençlik Spor U16 takımı cumartesi günü Marmaris 1923 takımıyla karşılaşıyor

​​​​​​​Muğla Mahalli U16 Liginde gurubunda ligi ikinci sırada tamamlayan ve Play-off maçları oynamaya hak kazanan Milas Gençlik Spor U16 takımı Cumartesi günü Marmaris 1923 takımıyla tarafsız saha olan Yerkesik sahasında karşı karşıya geliyor.

Milas Gençlik Spor U16 takımı cumartesi günü Marmaris 1923 takımıyla karşılaşıyor
  • 20 January 2023, Friday 14:00

U16 Liginde geçen yıl olduğu gibi bu yılda guruptan çıkan Play-off oynamaya hak kazanan Milas Gençlik Spor’u 16 takımı Play-off  müsabakası için çalışmalarına Takımın teknik sorumlusu Güray Fedakar hocanın nezaretinde  çalışmalarını tamamlayarak müsabakayı beklemeye başladı.

Cumartesi günü Muğla Yerkesik sahasında Marmaris Spor U16 takımıyla Play-off müsabakasına çıkacak olan Milas Gençlik Spor takımı teknik sorumlusu Güray Fedakar müsabaka ile ilgili gazetemize şunları söyledi;

“Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda yer aldığımız guruptan ikinci sıradan çıkarak U16 liginde Play-off maçları oynuyoruz. Geçen hafta oynadığımız müsabakasında Fethiye 1923 takımıyla 0-0 berabere kaldık. Takımımız bu müsabakada çok iyi futbol oynayarak Play-off gurubundan çıkabileceğini gösterdi. Önümüzdeki hafta sonu tarafsız sahada Marmaris 1923 takımıyla karşılaşacağız. Guruptan çıkabilmemiz için Marmaris 1923 takımını yenmek zorundayız.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık