Milas Gençlik Spor U17 takımı üçüncü maçını Marmaris Belediye Spor ile yapacak

​​​​​​​Muğla mahalli alt yapılar liginde son 7 yılın en istikrarlı takımı olan Milas Gençlik Spor bugüne kadar elde ettikleri başarılı sonuçlarla herkesin beğenisini kazanandı.

Milas Gençlik Spor U17 takımı üçüncü maçını Marmaris Belediye Spor ile yapacak
  • 24 May 2023, Wednesday 15:58

Muğla futbolunun en başarılı teknik adamlarından Güray Fedakar hocanın çalıştırdığı Milas Gençlik Spor U17 takımı spor severlerin bildiği üzere  play-off müsabakasında tarafsız sahalarda oynanan iki müsabakada bir galibiyet, bir beraberlik elde ederek 4 puan topladı.

29 Mayıs günü tarafsız saha olan  Yerkesik  sahasında karşı karşıya geleceği Marmaris Belediye Spor Play-off müsabakası için çalışmalarına devam eden Milas Gençlik Spor Kulübü alt yapı teknik direktörü Güray Fedakar şu bilgileri verdi;

“Play-off U17 liginde gurup birincisi olarak katıldığımız play-off  müsabakalarında tarafsız saha olan Yerkesik sahasında  Muğla Spor U17 takımıyla 0-0 berabere kaldık. 

Play-off  ikinci müsabakasında yine Yerkesik sahasında Ortaca Esnaf Spor takımıyla karşılaştık ilk yarısı 1-1 biten müsabakanın ikinci  yarısında  2-2 tamamlanınca müsabaka uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarının son anında bulduğumuz golle Ortaca Esnaf Spor U17 takımını 3-2 yenerek 4 puanın sahibi olduk. 29 Mayıs günü  Yerkesik  Spor  sahasında gurubun üçüncü müsabakası için Marmaris  Belediye Spor U17 takımıyla oynayacağız. Guruptan çıkmak için bu müsabakadan üç puan almak istiyoruz.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık