Milas Gençlik Spor U18, Ergin Spor U18 karşı karşıya geliyor

​​​​​​​Mahalli U18 Ligi’nin iki mütevazi takımı olan Milas Gençlik Spor U18 takımı ile Milas Ergin Spor U18 takımı önümüzdeki Cumartesi günü saat 12.00’de Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.

Milas Gençlik Spor U18, Ergin Spor U18 karşı karşıya geliyor
  • 22 December 2022, Thursday 10:32

Dört sezon sonra mahalli alt yapı takımıyla Muğla Mahalli U18 Ligi’nde yer alan Milas Ergin Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Oğuz Yetkin, Cumartesi günü karşı karşıya gelecekleri Milas Gençlik Spor maçı hakkında gazetemize şunları söyledi;

“11 branşta mücadele eden Milas Gençlik Spor U18 takımıyla Cumartesi günü karşılaşacağız. Milas Gençlik Spor camiasını yakinen tanıyoruz. Uzun yıllardan beri at yapı takımlarıyla başarılı sonuçlar elde eden Milas Gençlik Spor Kulübü’nün nasıl kadroya sahip olduklarını iyi biliyoruz. Cumartesi günü yapılacak müsabakanın dostluk içerisinde geçeceğini, Ergin Spor takımı olarak bizde elimizden geleni yapacağız.

Uzun yıllar önce birlikte futbol oynadığımız, an itibariyle Gençlik Spor takımında 5 sezondan beri görev yapan Güray Fedakar hocamıza ve değerli oyuncularına başarılar diliyoruz. Biz de Ergin Spor olarak sahaya puan almak için çıkacağız. Müsabakanın centilmenlik içerisinde başlayıp centilmenlik içerisinde sona ermesini diliyoruz.”

Milas Önder Gazetesi olarak biz de Muğla Mahalli U 18 Ligi’nde eldeki mevcut kadrolarıyla Milas’ı temsil eden Milas Ergin Spor ile Milas Gençlik Spor takımlarımıza başarılar dileriz

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık