Milas Gençlik Spor U18 kendi sahasında yenildi

​​​​​​​Muğla Mahalli U18 Ligi’nde gurup şampiyonluğuna oynayan Milas Gençlik Spor U18 takımı ile Bodrum Turgutreis Spor U18 takımları geçtiğimiz Cumartesi günü saat 14’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geldiler.

Milas Gençlik Spor U18 kendi sahasında yenildi
  • 17 January 2023, Tuesday 10:25

Deplasmanda oynayan Bodrum Turgutreis Spor U18 takımı maçın son dakikalarında bulduğu golle Milas Gençlik Spor U18 takımını 0-1 yenerek üç puanın sahibi oldu.

Müsabakayı Muğla bölgesi hakemlerinden Ersin Erbay, Büşra Özay, Mehmet Ali Köroğlu hakem triosu yönetti.

Takımlar sahaya şu kadrolarıyla çıktılar;

Milas Gençlik Spor U18 takımı; Umut Can (kaleci), Mustafa, Besim, Umut, Ertan, Eren, Enes, Faruk, Gürkan, Kahraman, Batuhan.

Bodrum Turgutreis Spor U18 takımı; Emin (kaleci), Berkan, Mehmet, Emre, Ege, Rüçhan, Gökhan, Bahtiyar, Hasan, Yavuz, Eren.

Mahalli U18 Ligi’nde 10 puan sahip olan Milas Gençlik Spor ile Bodrum Turgutreis Spor U18 takımları müsabakayı kazanma adına oyuna tempolu başladı. İlk 25 dakikada oyun orta sahada geçti. Bu süre içerisinde her iki takım pozisyona giremedi. Maçın 33.dakikasında Gençlik Spor’lu Batuhan’ın gollük şutunu Kaleci Emin kurtardı. Oyunun 42.dakikasında Turgutreis Spor takımından Eren yakın mesafeden sert vurdu. Bu gollük vuruşu Kaleci Umut Can kurtardı. Böylece devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya üç puan almak için her iki takım orta sahadan geçiş oyununu tercih edince müsabaka zevk vermeye başladı. Her iki takım pozisyona girmeye başladılar.

Maçın 58. dakikasında Turgutreis Spo’rlu Yavuz yakın mesafeden çok sert vurdu. Bu gollük vuruşu kaleci Umut Can iyi yer tutarak kurtardı. Maçın 80. dakikasında rakip yarı alana hızlı geçen Turgutreis Spor’lu Eren takımını deplasmanda 0-1 öne geçiren golü kaydetti. Maçın bu dakikasından itibaren Gençlik Spor takımı oyunu rakip yarı alana yıkmasına rağmen gol atamadı. Maçta 0-1 Turgutreis Spor takımının üstünlüğü ile sona erdi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık