Milas Gençlikspor çalışmalara devam ediyor

Spor severlerin anımsayacağı üzere 2021-2022 sezonunda ilk kez katıldığı Mahalli Süper Amatör Küme’de grup ikincisi olarak Play-Off müsabakalarında Milas’ı temsil eden Milas Gençlikspor Kulübü 2022-2023 sezonunda gurup şampiyonu olmak için çalışmalarına Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda haftanın üç günü devam ediyor.

Milas Gençlikspor çalışmalara devam ediyor
  • 25 September 2022, Sunday 11:12

Çalışmalar hakkında görüşlerini aldığımız Milas Gençlik Spor Kulübü Başkanı aynı zamanda Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ersin Köksal çalışmalar hakkında şunları söyledi;

“Geçen sezon ilk kez katıldığımız mahalli süper amatör kümede gurubumuzdan ikinci sıradan çıkarak Play-Off müsabakalarına katıldık. Bu sezon alt yapımızda yer alan 13 yetenekli sporcumuzu A takım kadromuza dahil ettik. An itibariyle dışarıdan 7 elit sporcu transfer ettik. Toplam 25 kişilik kadromuzla mahalli süper amatör ligde yer alacağız. Geçen yıla göre bu sezon alt yapıdan gelen sporcularımızla çok genç bir takım oluşturduk. Bu sezon sahada çok koşan disiplinli bir kadro ile Milaslı seyircilerin karşısına çıkacağız. Hocamız Mustafa İçöz ve yardımcısı kaleci antrenörü İsmail Alptekin nezaretinde çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde lige hazırlanmak için hazırlık müsabakaları yapacağız. 2022-2023 sezonunda yer alacak olan bütün takımlarımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz.”

 

 

 

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık