Milas Gençlikspor, Play-Off müsabakasına Pazar günü Muğla Atatürk  Stadyumu’nda çıkacak

13 Şubat Pazar günü Muğla Atatürk  Stadyumu’nda  Play-Off  grubu müsabakasına  çıkacak olan Milas Gençlikspor Takımı, hazırlıklarına takımın Teknik Direktörü Mustafa İçöz hocanın nezaretinde Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda devam ediyor.

Milas Gençlikspor, Play-Off müsabakasına Pazar günü Muğla Atatürk  Stadyumu’nda çıkacak
  • 11 February 2022, Friday 9:01

Pazar günü Muğla Atatürk Stadyumu’nda Muğla Düğerek Güneşspor takımı ile karşılaşacak olan Milas Gençlikspor takımının başarılı teknik  adamı Mustafa İçöz, zorlu maç öncesinde yapılan çalışmalar hakkında gazetemize şunları söyledi:

“Spor severlerin bildiği üzere Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de grup ikincisi olarak Play-Off müsabakaları oynamaya hak kazandık. Pazar günü Muğla Atatürk Stadyumu’nda  saat 14:00’de Muğla Düğerek Güneşspor takımıyla karşı karşıya geleceğiz. Zorlu geçmesi beklenen müsabakaya  çok iyi hazırlandık. Takımda eksik futbolcumuz bulunmamaktadır. Düğerek Güneşspor karşısına tam kadro ile çıkacağız. Hedefimiz bu müsabakadan puan ve puanlarla  ayrılmak. Pazar günü  Milas’ta yaşayan her spor severi bizlere Muğla Atatürk Stadyumu’nda destek vermeye davet ediyoruz.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık