Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Gençlikspor yemeğinde buluştular

ÖNDER Haber -

Milas Gençlikspor yemeğinde buluştular

Milas’ın güzide spor kulüplerinden biri olan Milas Gençlikspor Kulübü bünyesinde yer alan futbol alt yapı sporcuları ile ailelerini bir akşam yemeğinde buluşturdu.

11 Nisan Pazartesi günü akşamı işletmesini ve sahipliğini Şafak Kaya’nın yaptığı Mylasa48 Resturant’ta düzenlenen akşam yemeğine Milas Gençlikspor alt yapı sporcuları, sporcuların aileleri ile Milas Gençlikspor Kulübü yönetim ekibi katıldılar.

100’e yakın katılımcının yer aldığı akşam yemeğinde bir konuşma yapan Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, kulüplerinin sportif çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Yönetim ekibi ve alt yapı futbol takımları antrenörlerini tanıtan Ersin Köksal, Milas Gençlikspor Kulübü olarak sporun farklı branşlarında Milas gençliğine hizmet ettiklerini belirtti. Hedeflerinin hem yarışmacı bir kulüp olmak hem de sporcularını kötü alışkanlıklardan koruyarak özgüveni yüksek sporcular yetiştirerek ailelerine, milletine vatanına bağlı sporculara, spor yoluyla iyi bir gelecek hazırlamak istediklerini ve bu temel hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Köksal “yemeğe katılan tüm sporcularımıza ve aile bireylerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Milas Gençlikspor Kulübü yönetim ekibini sporcuların ailelerine tanıştıran Başkan Köksal, ayrıca spor kulüplerine destek veren ve sponsor olan Türkiye’nin tanınmış firmalarından biri olan ve ısıtma, soğutma, borulama işleri yapan Emek Tesisat’a ve sahibi Çetin Aslan’a, TAV Milas Bodrum Havalimanı Makine Teknik Şefi Yusuf Gönce’ye de destekleri nedeniyle teşekkür etti.

Milas Gençlikspor Kulübü yönetiminin alt yapı sporcularına ve ailelerine verdiği kaynaşma ve tanışma yemeğine Başkan Ersin Köksal’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Şafak Kaya, İlker İğdeli, Nurten Doğu, Aygün Kaya ve alt yapı Antrenörü Ali Akın Çilek katıldılar.

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkan Vekili Hasan Gümüşkesen’in de yer aldığı sporcuların toplu fotoğrafının çekimi ile sona eren akşam yemeği için basın mensuplarına da teşekkür eden Kulüp Başkanı Ersin Köksal, tüm Milaslıları ve sporcuların aile bireylerini kulüplerinin alt yapı sporcularının futbol müsabakalarını izlemeye davet etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis