Milas için değil gelecek için elele verdiler

Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkan ve personeli ormanlarımızı korumak sosyal değil geleceğimiz için sorumluluğumuz diyerek yangın bölgelerinde yardıma koştu…

Milas için değil gelecek için elele verdiler
  • 05 August 2021, Thursday 10:47

Milas’ta ve Muğla’nın nerede ise her ilçesinde devam eden orman yangınlarına herkes cansiperane yardıma koşuyor. Yardımların bir kısmı ise yardıma gidenlere ve yangın nedeniyle mağdur olanlara ihtiyaç malzemesi taşıyor. Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası “sosyal değil geleceğimiz için sorumluluğumuz” diyerek yangınların ilk gününden bu yana bölge bölge destek taşıyor. Başkan Özay Sabancı ve Oda Personeli gittikleri bölgelerde vatandaşlara soğuk su ve gıdanın yanı sıra moral vererek destek olmaya çalışıyor.
Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı, Türkiye Bakkallar ve Bayileri Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Özay Sabancı “Odamız olarak fesleğen yaylasında çıkan yangın dolasıyla tahliye edilen köylülerimize ve canla başla yangını söndürmeye çalışan ekiplerimize su ve içecek ikramında bulunduk. Umudumuz biran önce yangınların söndürülmesi” diyerek bölgelerde personeliyle destek çalışmalarına katıldı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık