Milas için işbirliği halinde çalışmayı sürdüreceğiz

​​​​​​​Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, beraberindekilerle birlikte yeniden başkan seçilen Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer’i ve yönetimini ziyaret ederek, yeni dönemde başarılarının devamını diledi. Başkan Atıcı, dün olduğu gibi bugün de MİTSO ile birlikte Milas için işbirliği ve uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Milas için işbirliği halinde çalışmayı sürdüreceğiz
  • 03 November 2022, Thursday 9:17

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, MİZO Meclis Başkanı Halis Şahin, MİZO Meclis Üyeleri Mustafa Baş ve Yalçın Kocakaya ile birlikte, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen oda seçimlerinde yeniden başkanlığa seçilen Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer’i ziyaret etti.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer, MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, MİTSO Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, MİTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Soner Çamlıbelen, Yönetim Kurulu Üyesi Seyhun Ozan tarafından karşılanan Başkan İsmail Atıcı ve meclis üyeleri, Başkan Özer ve ekibine yeni dönemde başarılarının devamını dileyerek, çiçek takdim etti.

MİTSO’nun Milas zeytinyağı başta olmak üzere diğer ürünlerine, değerlerine yönelik coğrafi işaret çalışmalarını çok kıymetli bulduklarını ifade eden Başkan Atıcı, Milas’ın coğrafi işaret çalışmalarıyla rakiplerine karşı yarışı önde götürdüğüne dikkat çekerek, bu başarıdan ötürü MİTSO Başkanı Özer ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Atıcı, birçok tarımsal üründe olduğu gibi ilçenin en önemli geçim alanlarından olan Milas zeytinciliğinin gelişmesi için Milas Ziraat Odası olarak tarımsal danışmanlar eşliğinde eğitim ve bilgilendirme çalışmalarına yıl boyu devam ettiklerini kaydetti.

BİRLİK, BERABERLİK VURGUSU

Milas Ziraat Odası’nın Milas ortak paydasında ve çiftçi menfaatleri noktasında paydaşlarıyla birlik, beraberlik ve uyum içinde çalışmasını sürdürdüğünü kaydeden Başkan Atıcı, MİTSO ile geçmişte olduğu gibi şimdi ve gelecekte de bu uyumu, beraberliği sürdüreceklerini söyledi.

MİLAS’TA HASAT ZAMANI

Bu yıl 12-13 Kasım’da 8.’si düzenlenecek olan Milas Zeytin Hasat Şenliği hazırlıkları için de çalıştıklarını belirten Başkan Atıcı, Milas Belediyesi Başkanlığında ilçedeki STK’ların katkısı ve ortak çalışmasıyla gerçekleştirilmesi planlanan şenliğe herkesi davet etti.

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı ve beraberindekilere, nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden MİTSO Başkanı Reşit Özer, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Milas ortak paydasında işbirliği, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya her zaman hazır olduğunu ve bu konuda her türlü katkıyı sunmaya hazır olduğunu ifade etti.

Milas’ın zeytinyağı konusundaki atağına dikkat çeken Başkan Özer, Türkiye’de ilk ve tek olarak AB’den coğrafi işaret aldıkları Milas zeytinyağının artık ciddi anlamda talep gördüğünü ifade ederek, yeni zeytin hasat döneminin hayırlı olmasını diledi ve yeni dönemin bolluk ve bereket getirmesini temenni etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık