Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın oldu

​​​​​​​Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Muğla’ya öğretmen olarak atandı. Bal’ın yerine ise Ordu’nun Ulubey İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın getirildi. Geçtiğimiz yıl da görevden alındıktan sonra dava açan Bal davayı kazanarak görevine geri dönmüştü. Bal’ın görevine dönmek için yeniden dava açacağı öğrenildi.

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın oldu

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Muğla’ya öğretmen olarak atandı. Bal’ın yerine ise Ordu’nun Ulubey İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın getirildi. Geçtiğimiz yıl da görevden alındıktan sonra dava açan Bal davayı kazanarak görevine geri dönmüştü. Bal’ın görevine dönmek için yeniden dava açacağı öğrenildi.

2016 yılının Eylül ayında Milas’a ataması yapılan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ın Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrine ataması yapıldı.

2021 yılı Haziran ayı içerisinde de görevden alınan Bal, göreve iade davası açmış, yaklaşık 3 ay süren dava sürecinden sonra Milas’taki görevine geri dönmüştü.

Milas’taki görev süresi boyunca özellikle okul binaları konusunda önemli çalışmalara imza atan, etkinliklerle Milas’ın adını duyuran Bal’ın Cuma günü Milas’tan ayrılacağı, ayrılmadan önce ise görevine iadesi için dava açacağı iddia edildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık