Milas İsmetpaşa Gençlikspor Federe Oluyor

2018 yılında İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Mevlüt Korkmaz’ın öncülüğünde, futbola gönül vermiş mahalle sakinlerinin destekleriyle kurulan İsmetpaşa Gençlikspor Kulübü futbol takımlarıyla da sahalarda yerini alacak.

Milas İsmetpaşa Gençlikspor Federe Oluyor
  • 11 December 2022, Sunday 12:34

Mevlüt Korkmaz, Mehmet Kabak, Mehmet  Sert, Mehmet Tavaslı, Oktay Çayırlı, Günay Günaydın, Ali Kırıklı isimli bireylerin bir araya gelerek kurdukları 4 yıldan beri alt yapı futbol spor okulları ve karate branşıyla faaliyetlerine sürdüren Milas İsmetpaşa  Gençlik Spor Kulübü mahalli ligde bir çok branşlarda yer almak için Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna müracaat ederek federe olmak için çalışmalara başladı.

Milas İsmetpaşa  Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı  Mevlüt  Korkmaz konu ile ilgili yaptığı açıklamada”2018 Yılında 7 arkadaşımız  ile kurulan Milas İsmetpaşa Spor  Kulübümüz  4 yıldan beri salon sporlarında karate branşında bir çok başarılara imza attı. Karate branşının yanı sıra ata sporu güreş, branşı ve spor okulları başta olmak üzere Muğla Mahalli Liglerinde başarılı olmak için Muğla futboluna hizmet vermek  istiyoruz. Yönetim kurulunda yer alan zamanın tanınmış meşhur sporcuları vasıtasıyla  sporun değişik branşları kurarak faaliyetlerimiz sürecektir. Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile temaslarımız devam etmekte. En kısa zamanda katılım parasını Amatör Spor Kulüpleri  Federasyonuna yatırarak federe olmak istiyoruz. Allah’ın izni ile gelecek yıl Milas İsmetpaşa Spor Kulübü olarak sporun değişik branşlarında hizmet vereceğiz” dedi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık