Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke; “Bisikletin yaşamımızın bir parçası haline gelmesini sağlamalıyız”

​​​​​​​Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, “Bisikleti spor aracı olmaktan çıkarıp daha fazla kullanılmasını ve yaşamımızın bir parçası haline gelmesini sağlamalıyız” dedi.

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke; “Bisikletin yaşamımızın bir parçası haline gelmesini sağlamalıyız”

Milas Gençlik Merkezi Sağlıklı Yaşam ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen bisiklet turuna katılan Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, etkinliğe katılan sporcularla sohbet etti. Bisiklet kullanımının artırılmasıyla birçok sorunun da önüne geçilebileceğine inandığını ifade eden Kaymakam Böke, “Bisiklet kullanımının artmasıyla, sağlık sorunları, doğanın korunması, trafikte ulaşım ve araç park sorunu gibi gündelik yaşamımızda önemli sorunların ortadan kalkacağına inanıyorum. Böylesine güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapan Milas Gençlik Merkezi ile katılan herkesi tebrik ediyorum. Bu ve buna benzer etkinlikleri ilçemizde daha fazla organize ederek bisiklet kullanımını teşvik etmeliyiz” dedi.

Milas Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen bisiklet turuna Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’nin yanı sıra, Milas Baro Temsilcisi Ozan Güngör eşi ve çocuğu ile katılırken, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Milas Kredi ve Yurtlar Müdürü Serkan Acarsoy ve çok sayıda Milas Gençlik Merkezi Sağlıklı Yaşam ve Spor Kulübü üyesi sporcu katıldı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık