Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’nin 18 Mart Çanakkale Zafer Ve Şehitlerimizi Anma Günü mesajı

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’nin 18 Mart Çanakkale Zafer Ve Şehitlerimizi Anma Günü mesajı

Milas Kaymakamı Mustafa Ünever Böke’nin 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü dolayısıyla yayınladığı mesaj şöyle:

“18 Mart 1915'te milletimizin yeniden dirilişine vesile olan Çanakkale Zaferi, askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve kararlılığın adıdır. Çanakkale Zaferi, tarihten silinmek istenen bir milletin bütün yokluk ve imkansızlıklarına rağmen yedi düvele varlığını bir kez daha kanıtladığı eşsiz bir başarıdır. 250 bini aşkın şehidimiz ve 100 binlerce gazimiz, adlarını tarihe altın harflerle yazdırmıştır.

Aziz şehitlerimizden aldığımız ilhamla, aynı şuur ve inançla, mukaddes emanetinizi daha yükseklere taşıma gayreti verirken, diğer yandan bizi millet yapan yüksek değerlerimizi daima canlı tutmaya ve yüceltmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan,  vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”w

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık