“Milas kendini aşmalı”

ÖNDER Spor Haber

“Milas kendini aşmalı”

Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hazırlayıp sunduğu Radyo Gözlem Spor Saati’nin konuğu Milas Aktüel Gazetesi sahibi Âdem Kankaynar yaptığı açıklamalarla Spor Saati’ne damgasını vurdu.

“Eleştiri mutlaka yapılmalı ancak eleştirirken de çözüme ait öneriler getirilip destek olunmalıdır” diyen basın mensubu Âdem Kankaynar, Radyo Gözlem Spor Saati’nde şunları söyledi.

“Milas’ta kültür, sanat ve spor adına gereken ne varsa en iyi şekilde yapılmakta. Ancak kalıcı ve uzun süreli başarıların yakalanması yolunda bugün yapılanlar yetersiz ve eksik. Günü kurtarmak adına yapılan çalışmalar Milas’a hiçbir şey kazandırmaz. Bizler Milas kentinde yaşayan herkes birlik ve beraberlik içinde geleceğimizi garanti altına almak adına yapılacak olan işlerde yer almalıyız.

Milas bir turizm ya da tarım şehri değildir ancak Milas kendini kültür, sanat ve spor yoluyla en güzel şekilde tanıtabilir.

Bunun için Milas’a gerekli olan spor tesisleri antrenman ve maç sahaları sporcuların kalabilecekleri uygun binalar olmalıdır. Sanatta tiyatroya gönül vermiş başarılı yönetmenlerimiz ve oyuncularımız olmasına rağmen sahneye konulan oyunları oynanacağımız güzel bir sanat merkezimizi yok. Sporda başarılı sporcularımız antrenörlerimiz idarecilerimiz var ancak spor tesisleri yönünden son derece eksik durumdayız. Tüm bu eksikliklerle sanatta kültürde ve sporda kalıcı ve tanıtım adına sürekli başarılı yakalamamız da mümkün değildir.

Amaç günü kurtarmaksa bu yolda yapılan çalışmalara devam etmeliyiz ama amaç geleceğimizi kurtarmak ise birlik ve beraberlik içinde hareket ederek kendi değerlerimize sahip çıkmalıyız.”

Radyo Gözlem Spor Saati konuğu basın mensubu Âdem Kankaynar, Yeni Milasspor Kulübü’nün mevcut yönetiminin eldeki olanaklarla başarılı olduğunu söyleyerek “her ne hikmet ise Yeni Milasspor Kulübünün yönetimine gelen tüm başkan ve yöneticiler skorsal başarıları öne çıkaran demeçler vererek günü kurtarma çabası içine girmişlerdir” dedi.

Yeni Milasspor ya da farklı bir spor kulübümüzün üst liglerde yer almasının çok fazla bir anlam taşımadığını belirten Kankaynar, “alt yapımızda yetiştirdiğimiz gençlerimize profesyonelliğin yolunu açamıyorsak, gençlerimize iyi antrenman sahaları sunamıyorsak maddi anlamda güçlü değilsek kendi gelirimizi kendimiz sağlayamıyorsak yapılan her çalışma suya yazı yazmaktan öte bir anlam taşımaz diyerek çalışmalarımızın çabalarımızın bir anlamı olması açısından Milas’ta yaşayan herkesin elini taşın altına sokması gerekir” dedi.

 

Milas’ın tanıtımını en iyi

şekilde yapmalıyız

Spor Saati’nin Çarşamba günkü konuğu Aktüel Gazetesi sahibi basın mensubu Âdem Kankaynar Milas’ın her yerinden tarih fışkırdığını söyleyerek “var olan değerlerimizi en iyi şekilde ulusal ve uluslararası arenada tanıtmalıyız” dedi.

 

Milas adına ödül

alanları kutladı

Muğla ASKF tarafından düzenlenen 2015 - 2016 spor sezonun başarılı spor kulüpleri, sporcuları ve amatör spora önem ve destek veren basın kuruluşlarının ödüllendirildiği günde ödül alan herkesi kutladığını vurgulayan Kankaynar, Milas’ın tanıtımı adına spor faaliyetlerinde yer alan herkesi kutladığını söyledi.

Spor en iyi tanıtım

yoludur

“Spor yolu ile Milas’ın tanıtımı en kolay şekilde yapılır” diyen Kankaynar, yeter ki spor adına olumlu ve güzel çalışmalar yapanlara yerel yönetimler ve Milas halkı olarak destek olalım” diyerek Milas adına spor çalışmalarında bulunanları kutlayarak bir basın mensubu olarak teşekkür etti.

Milas Radyo Gözlem ve Spor Saati’ni de Milas’ta amatör spora ve sporcuya verdiği destek ve önem nedeniyle kutlayan Kankaynar, “Milas güzel şeyleri hak” ediyor diyerek sporseverlere ve dinleyicilerine selam ve sevgilerini gönderdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık