Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Kent Konseyi Engelli Meclisi Genel Kurulu yapıldı

Milas Kent Konseyi’nin organlarından Engelli Meclisi’nin Genel Kurulu toplandı. 15 ekim cumartesi günü saat 13:00’ de Milas Belediyesi Evlendirme Salonu’nda yapılan genel kurul sonucu, Milas Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanlığı’na Sakatlar Derneği temsilcisi Hüsnü TEVŞİ seçildi.

Milas Kent Konseyi Engelli Meclisi Genel Kurulu yapıldı
  • 17 October 2022, Monday 10:06

Engelli Meclisi’nin yürütme kuruluna ise İlçe Müftülüğü temsilcisi Salih Rıfat ŞEN, Yörük Obaları Derneği temsilcisi Nevraz YALI, Karadeveci Rehabilitasyon temsilcisi Raziye ÜLKER, Milas Belediyesi temsilcisi Gürsoy DOĞAN, İasos Mah. Meclisi Derneği temsilcisi Hülya CANKO, Zafer Partisi temsilcisi Nihal Oktür, Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü temsilcisi Yahya KOYUN, Sakatlar Derneği temsilcisi Cumhur ŞENER seçildi.

Milas Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinin oylarıyla engelli meclisi başkanlığına seçilen Hüsnü Tevşi, bir teşekkür konuşması yaparak; “Yaklaşık 3 yıldır ilçemizde engelli hakları noktasında hareket ettiğimiz mücadelemizi Kent Konseyi Engelli Meclisi oluşumuyla ileri bir seviyeye çıkararak, sorunların çözümünü daha geniş bir çerçevede ele almaya çalışacağız. Engelli meclisimiz ile Türkiye Sakatlar Derneği olarak entegre bir çalışma sağlamayı hedefliyoruz.

Bu bağlamda Milas’ımızda engelli duyarlılığı göstererek bünyelerinde yer veren başta Kent Konseyi Başkanı Serap Türker başkanımız ve yönetim kuruluna, seçim sürecinde destekleriyle Engelli Meclis Başkanlığı’na uygun görerek destek veren tüm kurum temsilcilerine teşekkür ederim” dedi.

Toplantı, dilek ve önerilerin dile getirilmesiyle son buldu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis