Milas Kent Konseyi’nden Milas Muhtarlar Derneği’ne ziyaret

ÖNDER Haber -

Milas Kent Konseyi’nden Milas Muhtarlar Derneği’ne ziyaret

Milas Kent Konseyi yöneticileri, yıllarca iki ayrı dernekle temsil edilen ilçemiz muhtarlarının tek dernek çatısı altında biraraya gelmelerine, konseyin muhtar delegelerinin belirlenmesi toplantısıyla vesile olunan Milas Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

16 Ağustos Salı günü saat 12’de, bir yandan dernek yönetimine başarı dileklerini iletmek diğer yandan da 2-3-4 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Bodrum Karaova Bağbozumu Şenlikleri programına ilçemiz köylerinden de katılım sağlanması amacıyla gerçekleştirilen ziyarete Milas Kent Konseyi Başkanı Mehmet Günlük, Kent Konseyi Genel Sekreteri Salim Tanış ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Oktay Çelik katıldılar.

Milas Kent Konseyi adına Mehmet Çoban başkanlığındaki Muhtarlar Derneği yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletip başarılar dileyen Konsey Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Günlük, “Muhtarlarımızın tek dernek çatısı altında bir araya gelmelerini çok önemsiyor, yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Muhtarlarla Kent Konseyimizin arasında mevcut olan işbirliğimizi daha da geliştirmek için çaba sarf etmeliyiz. Aynı zamanda 2–3–4 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleşecek olan Karaova Bağbozumu Şenlikleri ile ilgili olarak muhtarlarımızın mahalle sakinleriyle birlikte bu etkinliğe katkıda bulunmalarını bekliyoruz” dedi

Ziyaretlerinden dolayı Milas Kent Konseyi yöneticilerine teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban ise, “Bundan sonra da Kent Konseyimizle birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Size de görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık