Milas  Mehmet  Güçlü Güreş  Eğitim  Merkezi’nde  çalışmalar  devam ediyor

Faaliyete başladığı günden beri Türkiye’nin tanınmış  güreş hocalarının çalıştırdığı Milas Mehmet Güçlü Güreş  Eğitim Merkezi  sporcuları çalışmalarına Bünyamin Emik, Abdullah Aldemir, Mustafa Boylu, Onur Bozan hocaların nezaretinde  haftanın  5  günü yapılan antrenmanlarla  devam ediyor.

Milas  Mehmet  Güçlü Güreş  Eğitim  Merkezi’nde  çalışmalar  devam ediyor
  • 10 January 2022, Monday 10:11

Bu güne kadar Türk Minder Güreşine  bir çok Avrupa ve Dünya  Şampiyonları yetiştiren Milas Mehmet Güçlü Güreş  Eğitim  Merkezi Müdürü, Milas  Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan  Eski Dünya Şampiyonu  Bünyamin Emik Hoca, çalışmalar hakkında gazetemize şunları söyledi:

“Milas Mehmet Güçlü Güreş  Eğitim Merkezi olarak  çalışmalarımız  haftanın 5 günü salonumuzda devam etmektedir. Milas Mehmet Güçlü Güreş  Eğitim Merkezi olarak  bugüne kadar yaptığımız çalışmalar sonrasında Türk Minder güreşine  bir çok Avrupa ve Dünya şampiyonları yetiştirdik.

Pandemi döneminde  ara verdiğimiz  çalışmalara  an itibariyle  salonumuzda 4 hoca nezaretinde davam etmekteyiz. Milas Mehmet Güçlü Güreş  Eğitim  Merkezi olarak hedefimiz  bundan sonra da Türk Minder güreşine Şampiyon güreşçiler yetiştirmektir.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık