Milas öğretmenleri Muğla’da...

Milas’ta görev yapan öğretmenler; Voleybol, Futsal ve Masa Tenisi’nde müsabakalara katılıyor

Milas öğretmenleri Muğla’da...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2019-2020 eğitim ve öğretim sezonunda düzenlenen spor karşılaşmalarına ilçemiz öğretmenler spor takımları da katılıyorlar.
Muğla temsilcisi olmak için Muğla’nın diğer ilçe takımlarıyla mücadele edecek olan ilçemiz öğretmenler spor takımı, erkekler ve kadınlar voleybol, erkekler futsal ve masa tenisi karma takımlarıyla müsabakalara katılacaklar.
Muğla’da oynanmaya başlayacak olan spor müsabakaları yarışmaları sonrasında kategorilerinde Muğla temsilcisi olacak takımlar, bölge karşılaşmalarında Muğla adına yarışmlara katılma hakkını elde edecekler.
Milas  Okul Sporları Koordinatörü Filiz Beycur, ilk defa yapılacak olan  öğretmenler arası il spor müsabakalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada,  3 farklı kategoride öğretmen takımları oluşturduklarını vurgulayarak,“katılacağımız yarışmalarda Milas öğretmenleri olarak ilçemizin adını en iyi şekilde duyurmaya çalışacağız” dedi.
Voleybol Maçları Bugün
Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ın da forma giyeceği Erkekler Voleybol Takımı ile Kadınlar Voleybol Öğretmenler takımlarımız, 24 Ekim Perşembe günü Muğla’da ilk maçlarını yapacaklar.
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık