Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

"MİLAS OSB'DE TERCİH PREFABRİK OLSUN"

Milas Organize Sanayi Bölgesinde noter huzurunda yapılan kura çekiminin ardından sanayi parsellerinin hak sahiplerine tahsis edilmesi süreci devam ederken, yapılacak tesislerin prefabrik sistemde yapılması önerildi.

  • 25 March 2021, Thursday 10:46

Prefabrik sistemin kolay kurulup sökülebilme özelliğine sahip olduğu belirtilirken, bu sistemin depreme daha dayanıklı olduğu da vurgulandı.

 İzmir, Aydın, Manisa, Balıkesir ve Kütahya'da  pek çok sanayi tesisi, hizmet binası, depo, spor kompleksi gibi tesisin prefabrik kurulumunu yapan Mavitaş Prefabrik A.Ş., Milas Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile görüşen Mavitaş Prefabrik A.Ş. Pazarlama Görevlisi Levent Gelir ve Arınç Erdoğan, prefabrik sistemin özelliklerini anlatarak Milas OSB'deki sanayi tesislerinin prefabrik sistemde kurulmasını önerdiler. Prefabrik sistemin kurulum ve gerektiğinde söküm kolaylığı olduğunu, yatırımcıyı tesisin kuruluş zamanından kazandırdığını, tesisin daha sonra büyütülüp, küçültülmesi için eklenebilir özelliğinin bulunduğunu anlatan Mavitaş A.Ş. Pazarlama Yetkilisi Levent Gelir, prefabrik sistemin aynı zamanda depreme karşı da daha güvenilir bir yapı sistemi olduğunu anlattı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, prefabrik yapı sistemi hakkında yaptıkları tanıtım nedeniyle Mavitaş A. Ş. yetkililerine teşekkür ederek "Biz de OSB'deki sanayi tesislerinin en kısa sürede bitirilerek üretime geçmesini istiyoruz. Kurulacak tesisler en kısa zamanda kurularak üretime başlayabilmeli. Ayrıca kurulacak tesisler deprem riskine karşı daha dayanıklı bir sistemde kurulmuş olmalı. Prefabrik sistemi ve özelliklerini OSB üyelerine anlatırsanız tercih edenler çıkacaktır" dedi.    

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis