Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

“MİLAS PATİLERİ” BODRUM SAHİLLERİNDE İZ BIRAKTI

Milas Patileri Topluluğu tarafından, Milas Gençlik Merkezi ve Bodrum Belediyesi ile birlikte Bodrum sokak hayvanlarını besleme ve Bodrum sahili temizleme etkinliği düzenlendi.

“MİLAS PATİLERİ” BODRUM SAHİLLERİNDE İZ BIRAKTI

Milas Veteriner Fakültesi bünyesinde oluşturulan Milas Patileri Topluluğu tarafından, Milas Gençlik Merkezi ve Bodrum Belediyesi işbirliğinde düzenlenen etkinlik, Bodrum’un tarihi yerleri olan Antik tiyatro, Pedesa Antik Kenti ve Yeldeğirmenleri gezisiyle başladı. Öğle yemeği arasından sonra etkinliğe katılanlar, limandan Bodrum Belediyesi halk plajına kadar olan alanda sokak hayvanlarını besleyerek, vatandaşlara ücretsiz mama dağıtımı gerçekleştirilirken, etkinliğe katılan 70 topluluk üyesi ayrıca sahil temizliği de gerçekleştirdi.

Bodrum Belediyesi tarafından tahsis edilen 1 araç ve 1 veteriner hekim ile topluluk üyelerince, kısırlaştırılmadığı tespit edilen sokak hayvanları da yakalanarak Bodrum Belediyesi Turgut Reis Sokak Hayvanları Geçici Bakımevine götürülmesi sağlandı. Bodrum esnafı ve Bodrum halkı düzenlenen etkinlikten dolayı topluluk üyesi gençlere teşekkür ederek, duyarlı gençlerin bu davranışlarıyla vatandaşlara örnek olduklarını söylediler.

Bodrum sokak hayvanlarını besleme ve Bodrum sahili temizleme etkinliğine; 70 topluluk üyesi öğrenci, topluluk koordinatörü Dr. Kemal Aksoy, fakülte öğretim üyelerinden Dr. Şamil Sefergil ve ailesi, Milas Gençlik merkezi üyeleri ve Bodrum Belediyesi’nden Veteriner Hekim Tuğçe Kayış katılarak destek verdi.

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis