Milas Şehir Stadyumu ve Kapalı Spor Salonu ile ilgili son haberler

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milas Şehir Stadyumu ve Kapalı Spor Salonu ile ilgili son haberler

Milas Şehir Stadyumu’nda yeni sezon öncesi zemin yenileme ve bakım çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

2017 - 2018 spor sezonunda da eski mevcut haliyle spor kulüplerinin özellikle futbolda hizmetinde olacak olan Milas Şehir Stadyumu’nda suni çim saha yapımı ise 2018 - 2019 sezonu sonuna bırakıldı.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz, gazetemize yaptığı bilgilendirmede, Milas Şehir Stadyumunda 2017 - 2018 sezonu öncesinde zemin bakım çalışmalarının yapıldığını belirtti.

Koşu parkuru olan tartan pistin de bakımının yapıldığını söyleyen Öçalmaz, stadyumla ilgili asıl çalışmaların 2017 - 2018 sezonu sonunda olacağını belirterek, Milas’a mutlaka suni bir çim sahanın kazandırılacağını vurguladı.

Milas gençliği için ‘Gençlik Gelişim Merkezi’nin de devreye girdiğini belirten Serkan Öçalmaz, Milas Şehir Stadyumu alanında Tenis Kortlarının da en yakın zamanda hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.

 

Kapalı Spor Salonu

yıkılıyor

İlçemizde salon sporlarına 30 yıla yakın bir süredir hizmet eden Milas Kapalı Spor Salonu’nun da önümüzdeki aylarda yıkılarak, mevcut alana yeni ve modern bir Spor Salonu yapılacağını dile getiren Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz, yeni yapılacak olan salonun seyirci kapasitesinin de yaklaşık bin kişi olacağını söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık