Milas Şehitlik Anıtı hızla yükseliyor

​​​​​​​Milas Şehitlik Anıtı yapım çalışmaları hızla devam ediyor. İlçemiz için çok önemli bir eser olması planlanan  anıt bir an önce tamamlanarak, ilçemizdeki yerini alacak.

Milas Şehitlik Anıtı hızla yükseliyor
  • 09 December 2020, Wednesday 15:20

Milas Belediyesi tarafından Üçyol Mahallesi’nde bulunan Güven Park’a yapılmakta olan Milas Şehitlik Anıtı, vatan savunmasında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizin anısını yaşatacak.

Milas Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından inşa süreci hızla devam eden Milas Şehitlik Anıtı’nın, yoğun bir çalışmayla kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Milas'a özgü yerel değerler de içeren özel bir şehitlik projesine imza atmak istediklerini belirten Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Şehitlik Anıtı’nın gelecek nesillerde tarih bilinci oluşması için çok önemli olduğunu ifade etti. Başkan Tokat,  Şehitlerimize sonsuz şükran ve minnetimizin sembolü olan Şehitlik Anıtımız, ölümsüzlüklerinin yegane meşalesi olarak sonsuza kadar Milas’ımızda yaşayacak. İnşaa süreci hızla devam eden şehitlik anıtımızı bir an önce bitireceğiz ”dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık