Milas Spor İle Ula Spor Berabere Kaldı

Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda oynanan Milas Spor - Ula Belediye Spor Süper Amatör Küme müsabakasında her iki takım birbirlerine üstünlük sağlayamadılar. Mücadele 2-2 berabere bitti.

Milas Spor İle Ula Spor Berabere Kaldı
  • 19 December 2022, Monday 22:50

Muğla Bölgesi Hakemlerinden Fatih Acar, Uğurcan Uysal, Çağatay Kalaycı üçlüsünün yönettiği müsabakayı Milas Spor Kulübü Başkanı Hasan Özmen ve yönetim kurulu üyeleri ile Ula Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri takip ettiler.

Müsabakaya her iki takım sahaya şu kadro ile çıktılar.

Milas Spor: Kaleci Medeni, Sezer, Emre, Serkan, İlkay, Ali Doğan, Oğulcan Aykan, Enis, Bayram, Yiğit.

Ula Belediyespor: Kaleci Mehmet, Berke, Seyfi, Kemal, Şahan, Taylan, Ali, Yılmaz, Efe Yavuz, Kutay,

Her iki takım sahaya istekli arzulu başladı. Müsabakanın ilk dakikalarında tempolu futbol oynayan her iki takım ilk 20 dakikada çok iyi mücadele etmelerine rağmen aradıkları golü bulamadı.

Maçın 25 dakikasında Ula Sporlu Kutay yakın mesafeden takımını deplasmanda 0-1 öne geçirdi. Dakikalar 36’yı gösterdiğinde soldan Bayramın taşıyıp kale önüne kestiği topu ağlara gönderen Yiğit takımının beraberlik golünü kaydetti. Böylece devre karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Maçın 54. dakikasında Milas Spor takımı defansının hatasından yararlanan Caner skoru 1-2 yapan golü kaydetti.

Müsabakanın 66 ve 71. dakikalarında Milas sporlu Yiğit arka arkaya attığı gollük şutları Ula Spor takımı Kalecisi Mehmet kurtardı.

Müsabakanın son 20. dakikasında Milas Spor kurduğu baskı ile rakip yarı alanda üstünlük kurdu. Maçın 82. dakikasında Milas Sporlu Yiğit ceza sahası üzerinden çok sert vurdu top direkten oyun alanına düştü. Maçın uzatma dakikalarında soldan yapılan korner atışından yararlanan Serkan Katar kale içerisinde topu ağlara gönderdi. Takımının beraberlik golünü kaydetti. Müsabaka 2-2 berabere sona erdi.

Bu müsabakada Milas Spor takımında forma giyen her sporcu sahada takımı adına çok koşarak taraftarlardan alkış topladılar.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık