Milas Spor U 18, Turgutreis Spor U 18 Takımını Ağırlıyor

Muğla Mahalli Süper Amatör Küme takımı Milas Sporun U 18 liginde yer alan alt yapı takımı önümüzdeki Cumartesi günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda gurubun güçlü takımlarından Bodrum Turgutreis Spor takımıyla karşı karşıya gelecek.

Milas Spor U 18, Turgutreis Spor U 18 Takımını Ağırlıyor
  • 14 December 2022, Wednesday 22:23

Mor Beyazlı ekip zorlu geçmesi beklenen müsabaka için takımın genç başarılı teknik adamı Uğur Can Yetkin nezaretinde 22 kişilik kadrosuyla  hazırlıklarına devam ediyor.

Guruptan ilk iki arasından çıkmak isteyen Milas Spor U 18 takımının teknik adamı Uğurcan Yetkin “Gurubumuzda yer alan takımların arasında  çok güçlü kadroya sahip olan takımlar bulunmakta. Milas Spor olarak bizde elit oyunculara sahip bir kadroya sahibiz. Önümüzdeki  Cumartesi günü Kendi saha ve seyircimiz önünde  Turgutreis Spor maçına hazırlanıyoruz. Takımımızda  sakat ve cezalı oyuncu bulunmamakta. 4 yıldan beri birlikte  oynayan, birbirlerine alışkın olan sporcularımız ile  Cumartesi karşı karşıya geleceğimiz. Bodrum Turgutreis spor U 18 maçını kazanmak için sahaya çıkacağız. Kadromuzda yer alan sporcularımın hepsine güveniyoruz. Allah’ın izni ile hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde üç puan alacağız. Şanlı  Milas spor taraftarlarını  bizlere destek vermeye çağırıyoruz” dedi.

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık