Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Spor U18, Milas Gençlik Spor U18 Cumartesi günü karşı karşıya geliyor

​​​​​​​Muğla Mahalli U18 Ligi takımlarından Milas Gençlik Spor ile Milas Spor cumartesi günü saat 14’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya gelecekler.

Milas Spor U18, Milas Gençlik Spor U18 Cumartesi günü karşı karşıya geliyor
  • 06 January 2023, Friday 13:49

Mahalli U18 Liginin orta sıralarında yer alan her iki takım cumartesi günü oynanacak müsabaka öncesinde çalışmalarına Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda yaptıkları çalışmalarla hazırlandılar.

Cumartesi günü çekişmeli geçmesi beklenen müsabaka hakkında görüşlerini aldığımız Milas Gençlik Spor U18 takımı teknik sorumlusu Güray Fedakar gazetemize şunları söyledi;

Cumartesi günü saat 14’te, gurubun güçlü takımlarından Milas Spor U18 takımıyla karşılaşacağız. Zorlu geçmesi beklenen müsabakaya Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda yaptığımız antrenmanlarla hazırlandık. Kadromuzda sakat ve cezalı futbolcumuz bulunmamakta. Cumartesi günü karşılaşacağımız Milas Spor maçından puan ve puanlar almak için sahaya çıkacağız. Rakibimizin güçlü yanlarını biliyoruz. Yapacağımız müsabakanın dostluk içerisinde geçmesini diliyoruz. Ligin orta sıralarında yer alıyoruz. Bu karşılaşmalar önemli. Her takımın maçına Milaslı futbol severleri maça davet ediyoruz.”

Cumartesi günü oynanacak müsabakada Milas Önder Gazetesi olarak her iki takıma da başarılar diliyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık